Notícies

“A vista d’ocell” és el títol del Treball de Recerca de Batxillerat premiat al I Premi Jordi Montaner Roviras

03 jul. 2019

El dia 21 de juny a les quatre de la tarda es va reunir el Jurat del Premi dedicat a recordar i homenatjar a Jordi Montaner Roviras, que fou hidrogeòleg de la Junta Central d’usuaris d’Aigua del Baix Ter. La temàtica del Premi està dedicada als àmbits de l’aigua, la geologia, el medi ambient i el desenvolupament territorial al Baix Ter. Tal i com diuen les bases, el jurat està format per Antoni Freixes, Josep M pagès, Ramon Monràs, Núria Roca i M Dolors Guàrdia, persones de reconegut prestigi en els àmbits de les temàtiques del premi.

El premi, amb una dotació econòmica de 600 € per l’alumne i 400 € per l’institut a on ha cursat els seus estudis, ha estat per: A vista d’ocell de Genís M.C. alumne de IES La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)

Els dos accèssits, dotats amb 100 € per l’alumne han estat pels treballs: Piles de combustible microbià: obtenció d’energia elèctrica a partir de llots. de Pere D.F., alumne de l’ IES de Celrà (Gironès), i Qualitat de les aigües de l’embassament d’Utxesa de Aina C.M., alumne de IES Alcarràs (Segrià).

Està previst que el Premi s’entregui el proper divendres 12 de juliol a les 7 de la tarda, a les dependències de la seu de la Junta ubicades a Mas Badia (Canet de la tallada, La Tallada d’Empordà).

Acta del Jurat I Premi TRB Jordi Montaner