Notícies

La Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter convoca el II Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat dedicat a Jordi Montaner

21 Nov 2019

Per tal d’incentivar i potenciar l’esperit de recerca i la creativitat científica en alumnes de batxillerat, els usuaris de l’aigua del Baix Ter, han convocat la segons edició del Premi Jordi Montaner Roviras. El passat divendres 15 de novembre, la Junta de Govern ha aprovat convocar la segona edició dels Premi Jordi Montaner al millor treball de Recerca de Batxillerat dedicat als àmbits de l’aigua, la geologia, el medi ambient i el desenvolupament territorial al Baix Ter.

El Premi té una dotació econòmica de 600 € per l’alumne del treball premiat i 400 € per l’institut a on ha cursat els seus estudis. A la vegada, en funció del criteri del jurat, també estan previstos dos accèsits, premiats amb 100 € cadascú.

Jordi Montaner Roviras (1964-2018), va néixer a Verges (Baix Empordà), era llicenciat amb grau en geologia per la UAB, diplomat en hidrologia subterrània per la FCIHS i Màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC. Va ser cofundador de la consultoria científica i estratègica en geologia, aigua i medi ambient Geoservei, Projectes i Gestió Ambiental SL. Des de la seva creació va ser responsable de l’Àrea Tècnica de la Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter. El principal tret distintiu com a professional va ser la pluridisciplinarietat havent efectuat treballs de cartografia, edafologia, hidrogeologia, geoarqueologia, geomodelització, ordenació del territori, recerca, divulgació,  docència…i estimació pel territori del Baix Ter.

Els treballs s’han de presentar de forma digital (en pdf) a l’adreça info@aiguabaixter.cat. El termini de presentació de treballs es fins el 30 d’abril de 2020.

Per a més informació: Triptic informatiu