Notícies

Convocat el I Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat dedicat a Jordi Montaner

14 març 2019

Amb la finalitat d’incentivar i potenciar l’esperit de recerca i la creativitat científica en alumnes de batxillerat, els usuaris de l’aigua del Baix Ter volen recordar i homenatjar al que fou el nostre tècnic hidrogeòleg, Jordi Montaner Roviras, dedicant-li aquest premi a la recerca.

La temàtica del Premi està dedicada als àmbits de l’aigua, la geologia, el medi ambient i el desenvolupament territorial al Baix Ter, amb una dotació econòmica de 600 € per l’alumne del treball premiat i 400 € per l’institut a on ha cursat els seus estudis. A la vegada, també estan previstos dos accèsits, premiats amb 100 € cadascú.

Jordi Montaner Roviras (1964-2018), va néixer a Verges (Baix Empordà), era llicenciat amb grau en geologia per la UAB, diplomat en hidrologia subterrània per la FCIHS i Màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC. Va ser cofundador de la consultoria científica i estratègica en geologia, aigua i medi ambient Geoservei, Projectes i Gestió Ambiental SL. Des de la seva creació va ser responsable de l’Àrea Tècnica de la Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter. El principal tret distintiu com a professional va ser la pluridisciplinarietat havent efectuat treballs de cartografia, edafologia, hidrogeologia, geoarqueologia, geomodelització, ordenació del territori, recerca, divulgació,  docència…i estimació pel territori del Baix Ter.

Els treballs s’han de presentar de forma digital (en pdf) a l’adreça info@aiguabaixter.cat. El termini de presentació de treballs es fins el 30 d’abril.

Per a més informació: Triptic informatiu i Cartell anunciador (tamany A3)