Notícies

S’han presentat 12 treballs al II Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat

19 maig 2020

S’han presentat 12 Treballs de Recerca de Batxillerat en aquesta segona edició del Premi Jordi Montaner provenients d’arreu els instituts que cursen batxillerat de tot Catalunya.

En les properes setmanes el Jurat d’aquesta edició revisarà els treballs, es reunirà telemàticament i deliberarà per emetre la seva valoració.

PremiTreballRecercaJordiMontanerRoviras2020  El Premi està dedicat a qui fou tècnic hidrogeòleg de la Junta Central, Jordi Montaner Roviras (1964-2018). En Jordi va néixer a Verges (Baix Empordà), era llicenciat amb grau en geologia per la UAB, diplomat en hidrologia subterrània per la FCIHS i Màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC. Va ser cofundador de la consultoria científica i estratègica en geologia, aigua i medi ambient Geoservei, Projectes i Gestió Ambiental SL. Des de la seva creació va ser responsable de l’Àrea Tècnica de la Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter. El principal tret distintiu com a professional va ser la pluridisciplinarietat havent efectuat treballs de cartografia, edafologia, hidrogeologia, geoarqueologia, geomodelització, ordenació del territori, recerca, divulgació,  docència…i estimació pel territori del Baix Ter.