Notícies

Convocada la IV edició del Premi Jordi Montaner Roviras al millor treball de recerca de batxillerat 2022.

11 març 2022

La Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter ha convocat la quarta edició del Premi Jordi Montaner Roviras a treballs de recerca de batxillerat, en els àmbits d’interès dels usuaris de l’aigua:

  • l’aigua
  • la geologia
  • el medi ambient
  • el desenvolupament territorial del Baix Ter

L’objectiu és incentivar i potenciar l’esperit de recerca i la creativitat científica en els/les alumnes de batxillerat de tot Catalunya. El Premi té una dotació econòmica de 600 € per l’alumne del treball premiat i 400 € per l’institut a on ha cursat els seus estudis. El jurat estarà format per cinc persones de reconegut prestigi en el món de les temàtiques del premi, l’educació, l’administració pública o la gestió de l’aigua. En funció del criteri del jurat, també es poden atorgar dos accèsits, premiats amb 100 € cadascún. Els treballs s’han de presentar de forma digital (en pdf) a l’adreça info@aiguabaixter.catEl termini de presentació de treballs finalitza el 30 d’abril de 2022.

El Premi està dedicat a qui fou tècnic hidrogeòleg de la Junta Central, Jordi Montaner Roviras (1964-2018). Nascut a Verges (Baix Empordà), era llicenciat amb grau en geologia per la UAB, diplomat en hidrologia subterrània per la FCIHS i Màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC. Va ser cofundador de la consultoria científica i estratègica en geologia, aigua i medi ambient Geoservei, Projectes i Gestió Ambiental SL. Des de la seva creació va ser responsable de l’Àrea Tècnica de la Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter. El principal tret distintiu com a professional va ser la pluridisciplinarietat havent efectuat treballs de cartografia, edafologia, hidrogeologia, geoarqueologia, geomodelització, ordenació del territori, recerca, divulgació, docència…i estimació pel territori.

Esta previst que el jurat anuncii el premi durant el mes de juny i l’entrega del premi es farà durant la Junta General de l’entitat el dia 15 de juliol.

Vegeu el Triptic informatiu, la butlleta d’inscripció i un cartell informatiu A3, en format pdf.

Tags: