Notícies

Convocada la tercera edició del Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat 2021

08 febr. 2021

La Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter ha convocat la tercera edició del Premi ‘Jordi Montaner Roviras’ a treballs de recerca de batxillerat, en els àmbits d’interès dels usuaris de l’aigua. L’objectiu és incentivar i potenciar l’esperit de recerca i la creativitat científica en els/les alumnes de batxillerat de tot Catalunya en els àmbits de l’aigua, la geologia, el medi ambient i el desenvolupament territorial al Baix Ter.

El Premi té una dotació econòmica de 600 € per l’alumne del treball premiat i 400 € per l’institut a on ha cursat els seus estudis. A la vegada, en funció del criteri del jurat, també estan previstos dos accèsits, premiats amb 100 € cadascú. Els treballs s’han de presentar de forma digital (en pdf) a l’adreça info@aiguabaixter.cat. El termini de presentació de treballs finalitza el 30 d’abril de 2020.

El Premi està dedicat a qui fou tècnic hidrogeòleg de la Junta Central, Jordi Montaner Roviras (1964-2018). En Jordi va néixer a Verges (Baix Empordà), era llicenciat amb grau en geologia per la UAB, diplomat en hidrologia subterrània per la FCIHS i Màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC. Va ser cofundador de la consultoria científica i estratègica en geologia, aigua i medi ambient Geoservei, Projectes i Gestió Ambiental SL. Des de la seva creació va ser responsable de l’Àrea Tècnica de la Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter. El principal tret distintiu com a professional va ser la pluridisciplinarietat havent efectuat treballs de cartografia, edafologia, hidrogeologia, geoarqueologia, geomodelització, ordenació del territori, recerca, divulgació,  docència…i estimació pel territori.

Per a més informació, vegeu el triptic informatiu i el cartell anunciador. o truqueu al 972.780.275 ext 2453