Notícies

Convocat el II Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat dedicat a Jordi Montaner

21 nov. 2019

La Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter ha convocat, enguany, la segona edició del Premi ‘Jordi Montaner Roviras’ a treballs de recerca de batxillerat. El premi  pretén incentivar i potenciar l’esperit de recerca i la creativitat científica en alumnes de batxillerat de tot Catalunya en els àmbits de l’aigua, la geologia, el medi ambient i el desenvolupament territorial al Baix Ter. El Premi té una dotació econòmica de 600 € per l’alumne del treball premiat i 400 € per l’institut a on ha cursat els seus estudis. A la vegada, en funció del criteri del jurat, també estan previstos dos accèsits, premiats amb 100 € cadascú.

Els treballs s’han de presentar de forma digital (en pdf) a l’adreça info@aiguabaixter.cat. Qualsevol qüestió o dubte, també us podeu adreçar a aquest correu. El termini de presentació de treballs finalitza el 30 d’abril de 2020.

El Premi està dedicat a qui fou tècnic hidrogeòleg de la Junta Central, Jordi Montaner Roviras (1964-2018). En Jordi va néixer a Verges (Baix Empordà), era llicenciat amb grau en geologia per la UAB, diplomat en hidrologia subterrània per la FCIHS i Màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC. Va ser cofundador de la consultoria científica i estratègica en geologia, aigua i medi ambient Geoservei, Projectes i Gestió Ambiental SL. Des de la seva creació va ser responsable de l’Àrea Tècnica de la Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter. El principal tret distintiu com a professional va ser la pluridisciplinarietat havent efectuat treballs de cartografia, edafologia, hidrogeologia, geoarqueologia, geomodelització, ordenació del territori, recerca, divulgació,  docència…i estimació pel territori del Baix Ter.

Per a més informació, vegeu el triptic informatiu: PremiTreballRecercaJordiMontanerRoviras2020