Notícies

El treball “Adaptació de l’agricultura al canvi climàtic” guanya la tercera edició del Premi Jordi Montaner Roviras

29 juny 2021

El jurat de la tercera edició del Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Jordi Montaner Roviras, format, enguany, per Josep Espigulé, Lluís Carbó, Xavier Amores, Mª Dolors Guàrdia i Narcís Illa, ha decidit atorgar el premi al treball “Adaptació de l’agricultura al canvi climàtic” de Roger Cuscó Collelldemont, estudiant de l’institut Antoni Pous i Argila de Manlleu (Osona).

El jurat, també ha considerat oportú de donar dos accèssits, als treballs “Anàlisi fisicoquímica i microbiològica de les aigües dels Torrents de Valls” de Isaac Novau Ferré, estudiant de l’Institut Narcís Oller de Valls (Alt Camp) i “Què són els polifenols?: Estudi dels polifenols en extractes de romaní i farigola” de Salma Talhi, estudiant de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell (Baix Empordà).

El jurat vol fer constar l’elevada qualitat de tots els treballs que s’han presentat. La Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix vol agrair als estudiants, els seus tutors i al centre a on cursen els estudis de batxillerat el seu esforç i dedicació esmerçada.

Acta del Jurat

El Premi està dotat amb 600 € per a l’alumne guanyador, 400 € per al centre a on l’alumne a cursat els estudis i 100 € per a cada accèssit, a més del diploma de reconeixement pertinent. El Premi està dedicat a Jordi Montaner Roviras que va ser responsable de l’àrea tècnica de la Junta Central d’Usuaris d’Aigua del Baix Ter.