Notícies

Un estudi sobre els ecosistemes litorals és el TRB més valorat al II Premi Jordi Montaner Roviras

29 juny 2020

El dia 22 de juny a les cinc de la tarda es va reunir el Jurat del Premi als Treballs de Rercrca de Batxillerat Jordi Montaner Roviras 2020. La temàtica del Premi està dedicada als àmbits de l’aigua, la geologia, el medi ambient i el desenvolupament territorial al Baix Ter. Enguany, el jurat està format per Enric Vinyals, Josep Mas Pla, Maria Carbó, Núria Roca i Narcís Illa, persones de reconegut prestigi en els àmbits de les temàtiques del premi i implicades en la gestió de l’aigua al territori.

El premi, amb una dotació econòmica de 600 € per l’alumne i 400 € per l’institut a on ha cursat els seus estudis, ha estat per:  Avaluació de l’estat de pertorbació en ecosistemes del litoral de l’Escala a través de factors biòtics d’ Anna Cornet i Sanz, estudiant de l’institut de Celrà (Gironès).

Els dos accèssits, dotats amb 100 € per l’alumne han estat pels treballs: 1946-2018. Estudi dels canvis del paisatge de la Vall de Lord mitjançant l’anàlisi d’imatges aèries de Carles Marcos i Guàrdia, estudiant de l’Institut Francesc Ribalta de Solsona (Solsonès)Els organismes modificats genèticament d’Anna Guàrdia i Cordonet, estudiant de l’Institut Sant Gabriel de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

Felicitats als premiats !

Acta del Jurat del II Premi TRB Jordi Montaner 2020